Malcom

Malcom

mandag 5. oktober 2009

Spøkelses hotellet.....


Ja da er vi fremme i Bogor, byen der vi skal jobbe.
Vi fikk en hjertelig velkomst av Akiman og hans kone som hentet oss på bussen. De tok oss med på middag, der vi fikk servert ris og kylling. De sa værsågod flere ganger, og jeg satt bare og stirret på maten uten å skjønne hvordan jeg skulle få den i meg….. Skjønte etter hver at det var bare og ta fingrene fatt… Ekke bare, bare å komme fra Toten og skulle spise kylling, ris og ketchup med fingrene…. Menmen det var godt da! Og det var en kjempe hyggelig middag!
.
Vi hadde blitt fortalt at vi skulle i en liten landsby i “fjelltraktene” (det er veldig flatt her, så fjell ser vi lite av) men da vi ankom Bogor skjønte vi jo fort at dette ikke var noen liten landsby for oss nordmenn.
Det bor faktisk ca dobbelt så mange her som i Oslo.
Disse folkene har nok helt andre perspektiv på hva lite og stort er. For dette er en skikkelig stor by for oss!!
Forventningene jeg hadde var at det var noen hus, et lite lokalt marked som man fikk kjøpt det aller nødvendigste man trengte og kanskje med litt flaks en restaurant.
.
I Jakarta, hovedstaden i Indonesia bor det ca 15 mil mennesker, det er nabobyen, så jeg kan jo skjønne at de har et litt anna syn.
.
Videre kjører de oss til sykehuset så vi fikk se det, før de avleverte oss på hotellet. Heretter kalt spøkelses hotellet.
Det er rett og slett avskyelig… såpass at vi vurderer å sove på skift for at kakerlakkene ikke skal tråkke på oss…. !!
Stakkar oss, vi har nok gått inn i en akutt forbigående depresjon over at vi bor her!!! hehe
Det er ikke rent sengetøy, det ser ut som om noen har snytt seg i gardinene og det lukter ille. Vi håper vannet er såpass rent at det har noe for seg å ta en dusj!!
.
Æææææææææææææææææææææsj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nå datt det akkurat ned et dyr i fra taket som landet i hodet mitt, og så ned på dataen….
Fysjåføy!!!
.
Det var forresten helt ille å dusje… valgte og ikke vaske håret til å med…. For det første var det ikke varmt vann… og vannet som kom ut til å begynne med var gult, det ble etter hvert klart, og hadde en ille luktede lukt. Fysj!! Bra jeg har en skikkelig rasjon våtservietter!!
.
For all del… ikke gi kakkelakkene koden til koffertene våre!!!
Jeg ler og jeg ler… hva skal man gjøre liksom… En seng som er så skitten at vi ikke takler å sove i de…. Vi har myggnettinger fra Afghanistan, og ble vel enige med oss selv om at det er bedre å ligge i litt sand enn å ligge i noe vi ikke aner hva er…. Haha
.
Eli gikk ned for å spørre etter nye laken, men karene på hotellet skjønte ikke engelsk så fikk bare nye flis tepper, denne gangen med parfyme!!! Jippi!!

Puta til Eli... ja, det er møkk!! Jeg valgte derfor å ikke se på min pute. Fysj!!!!

.
Innbrudds-sikringen vår....

Siden det ikke gikk ann og låse døra, følte vi en viss trygghet ved å sette en stor stol foran døra!

.

Den meget hyggeniske dusjen våres!!

Vinduet som var rett ved siden av hodet mitt....


Vakkert bilde av trøttesen.


God natta folkens!!!


Det er flere nye innlegg under....

1 kommentar:

rognstien sa...

fysj får et hotell . har dem ikke bestikk der da ??