Malcom

Malcom

mandag 19. oktober 2009

Livet i Bogor

 
Ja, jeg er forundret over hva man faktisk kan vende seg til.
Nå er vi her på den tredje uka, og jeg syntes det er helt ok og sitte på huk og dusje, under ei kran som det kun renner kaldt vann ut av. Noen nye pust øvelser har jeg absolutt lært meg av det kalde vannet.
Jeg klarer å være litt møkkete uten å få panikk… Det er noe jeg definitivt skal legge av meg når jeg kommer hjem!
.
Men, jeg får fortsatt HELT dilla av do systemet nede her… alle som kjenner meg, vet jo at jeg later vannet temmelig hyppig…
Hvis vi fek er på et kjøpesenter her, så er det ikke papir på doene, men en slags slange man kan spyle med. Jeg skjønner ikke helt prinsippet. Bruker man denne spylinga til å spyle doen etter man er ferdig, eller er den faktisk til å spyle seg i rumpa med?
Jeg har ingen anelse, men hver gang jeg kommer inn på do er det spylt vann utover alt, så jeg trenger for det første papir før jeg kan sette meg på doen, og for det andre trenger jeg papir når jeg er ferdig på do….
Og for meg er det så absolutt ikke aktuelt og bruke denne spyle greia.
Det som regel skjer er at jeg klarer og tigge til meg et papir støkke fra en eller anna… men for å slippe å sitte på den dritbløte doen, må man stå (?) og tisse….. Fysj!!
Jeg hater denne muslimske dass kulturen!!!
Til dags dato har jeg aldri holdt meg så mye som nå…. Og skulle jeg på noen av bildene være gul i øynene, ja da er jeg nødig!!!
.
Vi klarer og krysse veien uten og bli meid ned. Sensasjon!! Det var jo virkelig noe som var vanskelig for oss i dette usedvanlige kaotiske trafikk systemet i begynnelsen vi var her.
.
Vi har til dels lært oss buss systemet her. Det vil si at vi klarer helt fint og ta bussen til og fra kjøpesentret uten å rote oss bort. Skal vi ut på en mer komplisert ferd, ja da er vel sjansene store for at vi blir ”lost” igjen…
.
Det er fantastisk god mat her nede… Jeg koser meg skikkelig hver dag. Og jeg er ikke blitt lei ris enda!
Masse hyggelige folk har vi også møtt! Alle kjenner oss jo igjen, for vi er nok de eneste hvite i området… så det kommer stadig vekk kommenterer “i `love you miss” osv…
.
Kroppen min har startet med et nytt fenomen, og det er svime-av fenomenet. Jeg har aldri vært plaget av det før… men nå må jeg sette meg ned rett som det er fordi jeg ser stjerner og verden snurrer fort rundt… Pussig!
.
Alt i alt, - så langt er Indonesia et fantastisk sted og være, selv med høy bakterie flora og muslimske dasser!

Bilde fra en av gateneSånne finnes det mange av her... det koster 6,5 kr og bruke dissefire stk på moped... et helt vanlig syn herbilde fra gata


Tøffeste karn i nabolagetBygnings arbeidere som plystrer på oss hver morgen!


Øl opptrekkereBotanikk

Ingen kommentarer: