Malcom

Malcom

tirsdag 4. august 2009

Kontaktannonse

Livsglad, eventyrlysten og tildels hyper mann søkes av utadvent, selvstendig og glad jente!

Ut i fra at jeg er ei jente som ikke liker å sitte stille og som hele tiden søker nye utfordringer, trenger jeg en kar som ønsker å leve sitt liv i noen lunde samme tempo som meg. Dette er til tider forholdsvis høyt… eller når jeg er utladd rimelig lavt!

Jeg ønsker mest av alt å finne en snill og omtenksom mann som er glad i å leve livet, ta en fest og være sosial, samtidig som det er ok å kose sofaen av og til.
En som jeg kan sette meg på flyet sammen med, reise rundt og oppleve verden med. For dette er noe jeg liker!!!
Jeg ser helst at du er en mann som bor i Østre Toten eller nærområdet, og at du har en snill og omgjengelig mor som ikke kakkler borti alt hun ikke har noe med.

Men viktigst av alt – en jeg kan bli glad i og ha det fint sammen med!
Jeg er ikke interessert i å krangle, så er du en hissigpropp - takker jeg nei!

Ellers er dyrene mine noe som opptar meg mye, så det er et absolutt krav at om du ikke liker dyr, må du lære deg å bli glad i di.

Det viktigste er at du er en jeg kan bli glad i, at du har rene hender, ikke lukter vondt og ikke er kresen når det gjelder mat.

Jeg forbeholder meg retten til å slå opp med deg ved eventuelle upopulære utskeielser.

3 kommentarer:

Inger-Marit sa...

Hahaha.....dette var en god kontaktannonse, Lene. Syns du har fått med de aller viktigste kriteriene. Lurt at du også har fått med litt preferanser på potensielle svigerforeldre. Viktig!!!

Maren Stjernvang sa...

Hahaha! *gapskratt* Dette er det morsomste jeg har lest på lenge!!

Na sa...

Skikkelig bra blogg du har her Lene!! Mye flott underholdning her. Du skriver så bra :) hilsen søskenbarnet ditt, Nina :)