Malcom

Malcom

torsdag 20. august 2009

Et seriøst truseproblem……

Med min noe uvanlige fobi, nemmelig truser, mener og tror jeg at jeg har et seriøst problem når jeg skal ut og reise.
Helst ville jeg pakket med meg ei rein truse for hver dag… men å pakke rundt 70 truser tar faktisk ganske mye plass i en helt garantert allerede spreng full koffert.
Jeg orker nemmelig ikke tanken på å levere mine brukte truser på et vaskeri et eller anna sted i Asia, der de sikkert bare blir skyldt opp, hatt på masse ”god” lukt og levert tilbake, klare til bruk.
Det er to ting jeg syntes er skikkelig ekkelt med det, for det første at noen skal vaske MINE truser, og for det andre at jeg faktisk skal bruke disse trusene som jeg slettes ikke har troa på at er reine når jeg får de tilbake.
Jeg kommer garantert til å få helt dilla hvis jeg må gå med truser vasket på et lokalt vaskeri. De andre klærne er det slettes ikke så farlig med, de kan jeg godt levere til det lokale vaskeriet og bruke når jeg får de levert tilbake.
Men, jeg har et seriøst truse problem…..
Helst av alt ønsker jeg og ha nok truser til at jeg bare kan kaste de etter bruk… DILEMMA!!

2 kommentarer:

Maren Stjernvang sa...

haha... Ta med 70 stk du :) Eller så må man vel kunne kjøpe no der?? Eller det går kanskje ikke det...

Gerd Helene sa...

Du Lene du Lene, du er noe for deg selv du:)) På 70-tallet fantes det papirtruser beregnet på ferietur da, de var rullet sammen i veldig små poser, tok liten plass og var veldig behagelige å ha på.... Kanskje du kunne prøve å oppdrive noen slike?