Malcom

Malcom

mandag 8. juni 2009

Himmeltinden`s Little Fairytale =)Fredag 6 Juni kom Little Fairytale til meg med fly i fra Nord. Jeg ventet sååå i spenning på og møte henne. Hun er en liten orientaler pus som er født 22 Mars 2009.
Jeg hadde knapt nok sett orientalere før. Dessuten har jeg vel forsåvidt aldri syntes de er spesielt pene. Men jeg var sååå dritt lei av å ha alle hårene etter Piis flaksende i huset. Så en evt ny pus skulle være korthåret.

Mitt første møte med denne fantastiske pusen var veldig overaskende. Hun var super søt jo=) Ei lita berte på 12 uker, som visste akkurat hvordan hun ville ha det! hehe

Hun spankulerte rett og slett inn i huset som en dronning, hilste på bikkja og syntes det var ok. Senere møtte hun Piis og syntes til og med det var greit. Men det var ei viss anna frøken som overhodet ikke syntes det var like greit. Så seansen endte med hyl og skrik. Vi får satse på at det går bedre etter hvert=)

Little Fairytale, som enda ikke har fått noe kallenavn, er super kjælen og selskaps syk, hvis jeg snakker til henne svarer hun meg alltid. Hun er akkurat en sånn pus jeg ønsket meg! Så får håpe det fortsetter slik det har beggynt=)
http://himmeltinden.com

1 kommentar:

Maren sa...

Jeg kommer å ser på henne så fort jeg kan! Du er såååå heldig! Skjønner ikke hvordan jeg skal få han her hjemme til å innse at alle hjem må ha en pus....