Malcom

Malcom

tirsdag 9. juni 2009

Kuala Lumper & Malaysia

Des sies at Malaysia overasker med sine spennende kontraster og vennlige folk. Opplev skinnende, moderne skyskrapere den ene dagen, og nyt et hjemmelaget tradisjonelt måltid hos en lokal familie på landsbygda den neste.
Malaysia er et av de landene i Asia som minner mest om vår vestlige verden, men tanke på både levemåte og språk. De fleste kan noe engelsk, og snakker godt sammenlignet med sine naboland.
. Hovedstaden Kuala Lumpur fremstår som en moderne og travel storby med sine nesten 7 milioner innbyggere.
Kuala Lumpur, ofte forkortet med KL, betyr ganske enkelt "gjørmete elvemunning".
I motsetning til resten av landet hvor malayene selv står for hovedbefolkningen, bor det i KL flest Kinesere.
Twin towers

.
Byen blir mer og mer populær blandt turister, og kan tilby et bredt spekter av opplevelser, attraksjoner og kultur. Du finner mange kulturelle templer, spennende markeder og historiske musèer.


Dessuten er det perfekt for en liten luksus-weekend ettersom KL kan skilte med noen av verdens rimeligste 5-stjernes hoteller!


Området Golden Triangle er hvor du finner mesteparten av hoteller, nattklubber og kjøpesentra i tillegg til de velkjente Twin Towers.
Pimp my bike...Perhentian IslandsPerhentian Islands består av to øyer med endeløse strender, krystallklart vann og vakre korallrev som bare venter på deg! Har du lyst å slappe av i nydelige omgivelser samtidig som du kan velge blandt spennende opplevelser er denne øygruppen den perfekte destinasjon. I tillegg til vannaktiviteter kan du hoppe på en kul trekking gjennom øyenes frodige regnskoger og spotte unike dyr- og plantearter.

Ingen kommentarer: