Malcom

Malcom

fredag 26. august 2011

Ting jeg sysler med om dagen.....

Nå som jeg er blitt trygdet må jeg ha noe å finne på om dagen, ellers blir dagene fryktelig lange. Siden jeg skal ta det med ro gjør jeg selvfølgelig det, men litt må jeg sysle med.

På hytta var det en blå, ikke så veldig pen krakk som vi bestemte oss for at vi skulle fjerne malingen av. Og i tillegg fikk vi en liten søt krakk av mor til P som vi også ville fjerne malingen av.

Dette gikk jeg på med dødsforakt, for noen dager siden. Enden på visa var at jeg fikk av malingen av den store krakken, men på den lille var det så mange strøk maling at jeg ikke rakk og få av all malingen før jeg døde. (ja, jeg dør opp til flere ganger hver dag, for tiden.....)
Så jeg skal gjøre et nytt forsøk bare pågangsmotet kommer på plass :)

 Bilder av krakkene før malingen ble fjernet.

Og under er det bilde av den store krakken etter at malingen ble fjernet.
Ble den ikke fin :)

Med alle de timene jeg har på sofan, fant jeg ut at jeg skulle bruke de til noe mer konstruktivt enn å bare se tv, så jeg bestemte meg for å hekle en duk.
Og jammen ble den ferdig før jeg ble dritt-lei :)

Jeg ble kjempe fornøyd både med krakken og duken, så nå syntes jeg det er skikkelig kjedelig at den skal på hytta, for jammen hadde den vært fin hjemme her også :)

3 kommentarer:

Simen Stenberg sa...

B, Du er jo helt rå! Måtte le når jeg leste setningen "så jeg bestemte meg for å hekle en duk..." Akkurat som at det skulle være verdens letteste oppgave. Du er så flink! : )

Marte sa...

Tror det må ha vært tilbud på den malinga en gang i tida altså. Har selv 3-4 krakker i samme fargen! Men jeg gidder ikke fjerne den da ;)

stjernvangs sa...

Den ble jo kjempefin da!

Forresten enig med Marte. Vi har ei vogge etter pappa med samme farge.

Haha :)