Malcom

Malcom

mandag 20. juli 2009

katteluke....

For at kattene, kattematen og ikke minst kattedoen skal være i fred for Malcom har jeg et "katterom" som er kattenes fristed. Der de kan gå ut og inn som de vil. Det er også der de blir steng inne ved behov. Utfordringen med å holde Malcom ute medførte at jeg måtte lage et hull i døra. Men for at kattene ikke skulle komme ut når de ikke skulle,måtte jeg skru fast noe over hullet... naturlig nok tok jeg da en gammel brødfjøl og skrudde over. En rimelig tungvinn løsning. Løsningen ble da og reise på felleskjøpet og kjøpe ei katteluke. I samme slengen kjøpte jeg ei stikksag for å kunne sage ut riktig størelse på hullet.
Frisk i motet, reiste jeg hjem - skrudde ned døra etter mye om og menn... skruene ville nemmelig ikke ut!! Da endelig døra var nede... sprutregnet det ute, og jeg hadde selvfølgelig ikke tid til å vente til det sluttet å regne... Og som sikkert alle andre ville ha gjort (?) tok jeg med døra på stua, og la den oppå to spisestue stoler mens jeg sagde ut hullet=)
Ferdig med å sage...ble jo selfølgelig hullet for bredt, så det ikke var noe å feste skruene i... Helvete!! Jeg nektet å gi opp.... Tilbake på europris for å kjøpe lim.... Superlim er fint!!


Med lim og litt tålmodighet satt luka som rakker`n!! Dette ble knall bra til slutt=)
Fint jeg fikk lagt så mye arbeid i dette, siden jeg holder på å bytte ut alle innerdørene... hehe

4 kommentarer:

Marte sa...

Du imponerer igjen med dine handy skills må jeg si! :D

Maren sa...

Du er flink snekker du! hhihihihi

Lene Bakken sa...

hahahahahha. Den var intern Maren=) hihi

Maren sa...

hihi :p