Malcom

Malcom

mandag 30. april 2012

Oppussingsobjekt....Siden vi skal flytte, solgte jeg nylig den ene spisestua vår. Den spisestua bestod av bord, 4 stoler og slagbenk.

Jeg syntes det er kjempe fint med slagbenk, så jeg syntes det var litt kjedelig å selge den. Siden den ikke var lenger enn 1.60 kunne jeg ikke bruke den sammen med den andre spisestua som er mye lengre.

Jeg bestemte derfor at vi skulle kjøpe en antikk slagbenk som var lengre, som kan brukes sammen med den spisestua vi har igjen.

Opp til flere ganger daglig har jeg vært inne på Finn og sett om det er lagt ut nye slagbenker.
Og ja, det blir lagt ut noen i ny og ne,men ikke akkurat sånn jeg vil ha...

Jeg har vært innom brukt og antilkk butikker, både i hjem kommunen og nabo kommunene, uten å finne akurat DEN slagbenken jeg så for meg....

Til slutt fant jeg ut at jeg måtte innse at jeg neppe fikk tak i en slagbenk med det utseende jeg ønsket at den skulle ha....
Jeg fant derfor en på Reinsoll som jeg nesten bestemte meg for å kjøpe. Jeg ville bare vise den frem til mor mi før jeg kjøpte den.

Vi pakket opp bilen med Herman, vogn og hele sulamitten - klare for tur.
Vi ble enige om å reise innom brukt butikken påRaufoss først, bare for å se en siste gang.... om ikke akkurat DEN perfekte slagbenken stod og ventet på meg...

Jammen!!! Når vi ankommer Brubakken brukt og antikk på Raufoss står den perfekte slagbenken og venter på meg!!! Eller det vil si - akkurat i det vi kommer holder de på å bære inn et gamnelt vrak av en slagbenk, men akkutat slik fasong jjeg ville ha. I tillegg med løveføtter, for en bonus!!

Det ble ikke slik at jeg fikk tid til å tenke meg om, fordi det kom ei anna dame som hadde akkurat like lyst på denne slagbenken som jeg hadde.
Jeg måtte derfor bare si at jeg skulle ha den, og gjett om dama ble sur. 
Det er ikke akkurat hver gang man handler på brukt butikk at det ender opp med å få kjeft!! He he.
Det viktigste var jo at jeg endelig fikk tak i slik slagbenk jeg ønsket meg.

Da riktig nok sammen med et LASS med arbeid..... (akkurat som om vi ikke har nok å gjøre fra før,,,,)


2 kommentarer:

stjernvangs sa...

Superfin :)

Kromma sa...

ÅJ!! Den var kjempefin Lene!!!