Malcom

Malcom

tirsdag 25. mai 2010

Schmikk, schmakk!!

Her har det skjedd ting, kanskje litt sprø ting ? Noen ganger tar det skremmende kort tid fra en sprø ide som er på tanke-nivå, faktisk blir til en realitet.
Slik som i går - jeg har ikke vært i form denne uka, og har derfor tilbringt mange timer på sofan - dermed har jeg har masser av tid til å surfe på nettet, og gjøre ting jeg vanligvis ikke har tid til. Gårsdagen gikk derfor med til å lete etter en egnet sommerferie.

Siden jeg har planer om å reise til Hawai til høsten, har jeg vært innstilt på at det blir ikke noe laaaang tur i sommer.

Men etter å ha surfet litt, funnet ut at det var kampanje dager hos Norwgian osv fant jeg ut at Venezia sikkert hadde vært en fin plass å reise til. Ja det er nok veeeeldig varmt der på den tiden, og jeg mener å ha hørt at kanalene ikke lukter spesielt godt i varmen. Men pytt sann :) 
Desto mer jeg leste, desto flere planer fikk jeg!!


Gårskvelden endte med bestilling på fly til Venezia og fly hjem i fra Kroatia. Hva som skjer de ti dagene  mellom de to fly turene er fortsatt uvisst, og kommer nok også til å være det helt til jeg er nede der. Det eneste jeg er sikker på er at jeg må pakke sekken min, og at jeg må ta båten fra Italia til Kroatia.

Spennende, spennende!!

2 kommentarer:

Inger-Marit sa...

Eller tog, som vi tok ;) Men går masse båter mellom Venezia og Kroatia :)

Maren Stjernvang sa...

Skal du reise alene Lene?
Du er ikke helt god :p tihi