Malcom

Malcom

mandag 17. mai 2010

17 mai.....

17 Mai syntes jeg så deffinitivt er den verste dagen i løpet av HELE året. Jeg ser absolutt ikke poenget i alt oppstyret og maset rundt denne dagen.
Jasåvisst er det Norges nasjonaldag. Men folkens, det er faktisk 196 år siden Riksforsamlingen på Eidsvoll underskrev og beseglet landets grunnlov. Hvor lenge skal vi forsette å hedre det de produserte den dagen ??

De siste årene har jeg stort sett vært utenlands 17 Mai, noe som forøvrig er helt genialt. Jeg unngår utrolig mange irretasjons momenter da....
De årene jeg har vært hjemme, slik som i år, velger jeg og boikotte denne dagen. Jeg NEKTER å stå opp før langt utpå dagen, da stort sett det meste av oppstyret er over. Og jeg har på forhånd bestemt meg for at jeg er i dårlig humør !!

Når jeg tilslutt velger å stå opp, er det for å reise ut å spise sammen med gode venner. Det syntes jeg er hyggelig, og endrer dermed status på humøret mitt fra dårlig til god!
Jeg har også på meg bunaden, men det er det EN eneste grunn til. Og det er at mor mi har lagt ned utallige timer for å brodere og sy den, og at jeg i lengre tid har slitt med dårlig samvittighet fordi jeg ikke er så flink til å bruke den. Nå skal det jo også nevnes at det er ikke så mange annledninger til å bruke bunad heller...

Avslutningsvis vil jeg anbefale alle andre og gjøre det samme som meg. Bokotte hipp hurra, skjorte stryking og alt det andre oppstyret denne dagen medbringer !!

2 kommentarer:

Maren Stjernvang sa...

Å nei du!
Jeg eeeeelsker 17. mai nemlig :D

Nina sin blogg sa...

Ikke så lett når man har unger altså...Men boikot mens du kan!! hehe:)