Malcom

Malcom

lørdag 7. november 2009


Mira og jeg valgte i dag og reise på tur til et vannfall, noe de innfødte hadde anbefalt oss på det sterkeste. Turen skulle ta ca 20 min med bil, samt en gå tur på rundt 20 minutter.
Vi bestilte en drosje bil, og heldigvis kom det en engelsk talende drosje mann. Og jammen hadde vi så flaks at søte Rikki fra Freddys ble med, han snakker veldig godt engelsk etter å ha bodd i England.


Bil turen gikk veldig greit. Vi så masse geiter og kuer, som Mira er over middels interessert i.


Og så kom vi frem til stedet der vi måtte gå i fra, ca 20 minutters gange, ja jeg hadde jo sett for meg at vi da skulle følge en sti og at dette var en relativ grei tur, Men neida…. Første som møter oss er at vi må krysse en elv, så av med skoa og sprette over. Noe som ikke var like lett for Mira og meg som det var for de innfødte.


Og inn i jungelen bar det. Vi hadde våre bekymringer for slanger og lignende etter at Rikki hadde tullet masse med oss om alt det skumle som kunne skje med oss i jungelen.
Jeg syntes by the way at jeg var kjempe tøff som gikk barbeint i jungelen… for det var mye småkryp og gekkoer der (grunnen var vel for så vidt at Rikki hadde tatt skoene mine og gått i forveien…)
Omsider kom vi frem til vannfallet - det var vel ikke all verden og skryte av for en som kommer fra Norge, men klabbert det var fint. Selv syntes jeg turen opp dit var langt mer spennende enn selve vannfallet.
Da vi kom opp rant svetten i stri strømmer og jeg kunne helt klart ha vridd opp skjorta mi… fy filler`n så varmt det er i dette landet.
På turen opp til vannfallet så vi mye rart, vi møtte blant annet en del kuer, folk som vasket klærne sine i elva, så en del dyr og frukter jeg ikke aner hva er.Vi så masse (type rundt 500 stk) flaggermus som fløy over oss. Det var litt artig for Rikki sier til meg at jeg må se på alle flaggermusene. Og jeg ser jo selvfølgelig ingen flaggermus, men ser derimot mange store fugler. Jeg syntes det var litt flaut at jeg ikke så de, så jeg skyldte på at jeg ikke hadde på meg brillene mine. Deretter blir vi “snerfløyet” av en av disse fuglene, som jeg da oppdaget at slettes ikke var en fugl, men ei mega stor flaggermus!!! De var temmelig flotte, og de var også veldig uvirkelige for oss, jeg assosierte med batmann når jeg så de!
Hovedkonkusjonen ut i fra denne turen må vel være at det var en flott men krevende tur, samtidig som det var himla varmt for oss nordboere!!Tusen takk til drosje mannen og Rikki som fikk oss opp til vannfallet ved at de tok godt vare på oss og at vi hadde en hånd og støtte oss til hele turen!Ingen kommentarer: