Malcom

Malcom

tirsdag 28. august 2012

Fantastiske dager....

Etter en kjei vår og sommer, tok jeg rett og slett et skikkelig egoistisk valg. Midt oppi oppussing av hus osv bestillte jeg og søster'n oss tur til syden sammen med småttisa.

Etter å ha pakket ned, vasket og flyttet ut av et stort hus etterfulgt av å male, pakke ut osv i et nytt hus for så å få beskjed om å måtte flytte... Ja, da sier det seg vel selv at dette har vært kjett... Og midt opp i hele sulamitten har jeg et mildt sagt vrient bekken...

Jeg har store deler av tiden følt meg forfulgt av Murphys law, siden lite har gått min vei...

Tre dager før avreise bestillte vi oss en hopp-på-tur til Grand Canaria. Vi bestillte et 4stjerners+ hotell, så forventningene var høye:)

Flyturen startet med at vi fikk beskjed om at flyturen ville bli en time lengre enn planlagt pga motvind. Hurra, skal Murphy være med oss på tur også???
Men, tatt i betraktning lang flytur gikk dette veldig greit. Takk til snille folk rundt oss som var med å underholdt disse små tassene:)

Når vi kommer frem får vi beskjed om ekstrem varme (49,5 grader) pga en tropisk storm... Jaja... Jeg&Murphys law... Det som kan gå galt går galt... Her kommer vi fra nord med to babyer som faktisk aldri har opplevd ordentlig varme før... Menmen, det er heldigvis ikke langt til hotellet ( positive tanker....)

Når vi kommer på hoteller ser det greit ut, men det står ikke helt til forventningene til et 4stjerners+ hotell, men la gå....
Det var da vi kom på rommet at selve nedturen inntaff... Fy f... For det første var det ikke air condition der... Og vi står der med to småttiser som er helt klissete av varmen, what to do??
Det var ikke plass til alle i en egt, ikke at det under normale omstendigheter er noe problem, men her var det ikke koselig å ha en baby sovende nede mens resten skulle sove oppe...
Det var ikke plass til å få inn koffertene våre pga babysenga, slik at vi måtte bære ut møbler på verandaen for å få plass til koffertene inne. Jeg banner Myrphys law opp og ned, og ser for meg at dette skal bli en skikkelig helvetes uke.

Jeg er ikke sen om å ringe star tour for å klage. Heldigvis møter jeg den mest purkete svenske guiden man bare kan drømme om... "det var dette dere bestillte" Jeg prøver og fortelle at det var lovet air condition i den leiligheten vi bestillte, samt at det ikke var plass til oss... " Dere bestillte en leilighet beregnet på to personer, det er dette dere får". Jeg blir rett og slett skikkelig irritert på denne dritt kjærringa og forteller henne hva jeg mener om henne og Star tour (he he, ler i etterkant) og at jeg stiller meg svært spørrende til at Star Tour kan ta i mot bestillinger på to ekstra barne senger når det faktisk ikke er plass til det?
Svenske purka ber meg om å slutte og snakke slik til henne og legger på...

Og mer hører vi ikke... De lovte og ringe tilbake mellom kl åtte og ni...

Vi sover i den grusomme leiligheta gjennom natta, eller overnattet, kall det hva du vil. Det var selvfølgelig aaaalt for varmt til at vi fikk sove, både liten og stor. Jeg brukte natta til å planlegge "hevn" ovenfor star tour - hatet var inntenst!!!
Vi var skikkelig fortvila og så for oss at dette skulle bli ei laaang og grusom uke.
Det var da Pondus ringte, Pondus var også en svensk kar i fra Star Tour, men i motsettning til sin kollega, Hanna, var han kjempe koselig og forstod vår fortvilelse. Han tilbød oss ei ny leilighet på ett annet hotell. Vi slengte pikk pakket våres i koffertene og plastposer fort som rakkern og lastet oss inn i en taxi.

Det er her eventyret starter:) Et fantastisk hotell med alt av fasiliteter venter på oss:) jeg satser på at jeg har fått ristet av meg Murphy og at dette er starten på en ny tilværelse:) Hurra!!

Ingen kommentarer: