Malcom

Malcom

mandag 17. mars 2008

jente tur til Amsterdam

Å reise til Amsterdam kan fort bli en reise inn i en verden full av sex, drugs and rock`n roll.
For vår del ble det rock`n roll all nigth long, etter et høyt alkohol inntak.
Men sex and drugs holdt vi oss unna. Eller, rettere sagt, i Amserdam er vel de fleste passive røykere av hasj! Stanken var uutholdelig!!
Og sannheten er at vi holdt oss unna sex, men før vi ante ordet av det havnet vi på et live sexshow. Hva pokker gjorde vi der?? To jenter....
Hehe, vi fulgte plakaten 4 drinker innkludert i prisen. GENIALT!! men vi ble fort litt flaue og utilpasse da i kom inn å så hva som var i teatret. Men når det er sagt, var det som skjedde på den scenen så vilt at vi faktisk ble litt fasinert. Det var så vilt at det bare måtte oppleves!
Publikum, folk som deg og meg, gutter og jenter, gamle og unge, altså helt vanlige mennesker, ble trekt opp på scenen og var med på de villeste "reiser"
Vi satt og så på showet til drinkene var drukket opp! Spaserte ut på gata og var i sjokk over hva vi hadde vært vitner til. Noe vi forøverig også var resten av turen.
Amsterdam er vilt! Villere enn du noen gang kan være i nærheten a å tro! Og jeg vil så ansolutt anbefale folk og reise dit!! Et annet tips: ikke send gutten din dit på guttetur!!!!!!
Når det er sagt, har Amsterdam også mye mer og by på en sex og dop! Det er en flott by med mange muligheter=)

Ingen kommentarer: